Това, на което ставаме свидетели в Народното събрание, е абсолютно

...
Това, на което ставаме свидетели в Народното събрание, е абсолютно
Коментари Харесай

Костадинов: Заплахите за убийство и физическата саморазправа дойдоха от ДПС

" Това, на което ставаме очевидци в Народното събрание, е безусловно невиждано, ненормално и незаконно държание от страна на ръководещата незаконна сглобка. Имаме народни представители, които заплашват с ликвидиране други народни представители. Има народни представители, които протягат ръка на пердах. Има народни представители, които се пробваха да пребият други народни представители. Движение за права и свободи скочи против единствената българска политическа организация в Народното събрание. Заплахите за ликвидиране пристигнаха от Движение за права и свободи, физическата разпра пристигна от Движение за права и свободи ", разяснява Костадинов.

Ядосани от демонтажа на паметника на Съветската войска,. Това провокира реакцията на депутати от Движение за права и свободи, които пробваха да възстановят стореното.

Докато Делян Добрев от ГЕРБ приказва за новата газова такса и дерогацията - от място, депутати от " Възраждане " нажежиха атмосферата. Стигна се до конфликт сред депутати от " Възраждане " и Йордан Цонев и Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

Депутатът от " Възраждане " Ивелин Първанов съобщи от парламентарната естрада (възможност, която нямат останалите депутати), че е застрашен с ликвидиране от депутата от Движение за права и свободи Марио Ангелов. " За закононарушение от общ темперамент депутатите нямат имунитет. Вие сте си в правото да предприемете всички ограничения и процедури ", отговори му ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

Зам.-председателят на Народно събрание Росица Кирова (ГЕРБ-СДС) отиде да приказва с (Делян) Пеевски дали да приключи съвещанието. Пеевски три пъти сподели не, сподели Костадинов. Реалният министър-председател е индивидът, който ръководи Народното събрание, и законодателната власт, и правосъдната власт, и изпълнителната власт е Пеевски, счита ръководителят на " Възраждане ". Според него Движение за права и свободи е подчинило страната.

Това е методът, когато законите биват потъпквани, сподели Костадинов във връзка това, че депутати от " Възраждане " се опитиха да изключат звука от колоните в пленарната зала, с цел да не може да се чува какво приказват депутатите. Когато гласът на българите е потъпкван, това е най-малкото, което можем да създадем. Когато правото се трансформира в беззаконие, съпротивата е наложителна, сподели още Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

Самият Делян Пеевски съобщи, че държавността я има, Народното събрание работи и ще работи. Той дефинира случилото се в Народно събрание като " бойкот на проруските сили в България " в лицето на " Възраждане ", които пък назова терористи. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР