Това, на което се подлага Гала в отношенията си със

...
Това, на което се подлага Гала в отношенията си със
Коментари Харесай

Стокхолмски синдром ли развива Гала? Стефан я кове здраво, тя му прави торта

Това, на което се подлага Гала в връзките си със Стефан, напряко не е за поверие

Наперената водеща в студиото на „ На кафе “ е една, само че щом е дружно с обичания си Стефан Николов уединено, става радикално друга. Като подчинена, надали не слугиня, обзета от стокхолмски синдром.

Навръх рождения си ден Стефан, който стана на 47, изясни в мрежата, че двамата с Гала били в запушване, само че не разбирай на пътя, стана ясно от пояснението му в нета.

Но всичко скоро щяло да премине и като бързотечна река, двамата щели да си изкарат готино. И след това, евентуално помислил, че ще звучи гадно, изясни, че „ Гала е най-специалния човек в живота ми и аз разтварям нова глава в томчето си “. Не стана ясно каква нова глава отваря обаче, недоумяват в нета.

Феновете са повече от шокирани от подличкото отношение на Стефан към дамата, която го носи на ръце, безусловно. Блондинката го бута в кариерата, заплаща масрафа му, труди се настойчиво, с цел да му сътвори цялостен комфорт, води го на тузарски почивки, даже му построи къща-палат.

И за похлупак, от отношението на Стефан, Гала разгласи в предаването си, че ще бърза, с цел да напазарува и да направи торта на обичания си мъж за персоналния му празник.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Гала Стефан Николов Гала и Стефан къща На кафе Гала иСтефан Николаев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР