Това момиче, приятелката ми, започна да поддържа интимни отношения с

...
Това момиче, приятелката ми, започна да поддържа интимни отношения с
Коментари Харесай

Прокурорският син: Приятелката ми имаше интимни отношения с момче, докато бях в ареста. Аз съм чист

Това момиче, приятелката ми, стартира да поддържа интимни връзки с някакво си момче, когато бях аз в пандиза. Аз разбрах за това нещо. Не съм й звънял, аз съм подобен човек, че когато схвана, че някой ме е предал, изобщо не се занимавам с него.

 

Това изясни прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов пред Нова тв.

 

В сряда против него бе повдигнато ново обвиняване за закана за ликвидиране на жена от Перник.

 

" Това е едно от нещата, които аз не търпя изобщо в обществото - насилието, заканите над жена. Хората, които ме обичат, почитат и са до мен, които са ме изчакали да изляза от пандиза, за тях върша всичко, с цел да се почувстват добре ", сподели още той. 

 

" За мен тези хора, които упражняват принуждение над дами, са за пандиза ", безапелационен бе Васил. 

 

В сряда полицията извърши обиск в дома на момчето. 

" Момчетата от Министерство на вътрешните работи търсиха нещо, само че не откриха нищо, тъй като аз съм чист. Не се занимавам с нищо незаконно, това е. Тренирам си тук и по този начин. Мисля да се върна в бойните спортове, защото преди бях доста огромен първенец ", разяснява той. 

 

Според проверяващите в интервала от 28 октомври 2022-а до 21 юли 2023 година " при изискванията на продължавано закононарушение с четири действия обвиненият той се е заканил с ликвидиране на Б.Р. "

 

На 28 октомври 2022 година към 4 часа в апартамент в Перник, той се заканил на дамата, като ѝ споделил: „ Ще те убия! “, а по-късно почнал да я удря с ръка по лицето й.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР