Това мнение изрази в ефира на Нова телевизия журналистът Петър

...
Това мнение изрази в ефира на Нова телевизия журналистът Петър
Коментари Харесай

Журналистът Петър Карабоев: Образът на Путин като защитник на род...

Това мнение изрази в ефира на Нова телевизия журналистът Петър Карабоев, зам.-главен редактор на " Дневник " по отношение на терористичния акт в Подмосковието.

 

" Тази част от " Ислямска страна ", която се намира в Афганистан, на процедура води война с целия свят, тъй като считат, че Аллах по този начин е разпоредил. Те са теократична организация. Големият въпрос е дали съветското общество има проблем с ислямизма. В Русия има извънредно отрицателно отношение към мигрантите. Създава се така наречен " гаражен ислям " - хората ще намерят метод да практикуват религията си ", уточни експертът.

По думите му има едно концептуално изкривяване на функционалността на спецслужбите в Русия, когато Путин пристигна на власт. 

 

" Той ускори извънредно доста тяхната репресивна функционалност. Руският водач понижи успеваемостта на осведомителната част на службите. Гравитационният център на задачата им е преместен доста встрани ", счита анализаторът.

" В Русия има всевъзможни хора - там има милиони, които не са руснаци. Те мълчат, тъй като репресията е доста мощна. Режимът няма никакъв проблем да репресира и да всява боязън. Вследствие на атентатите се реагира с натягане на гайките от страна на режима. Възможно е да вкарат смъртното наказване в страната ", предвижда журналистът.

 

Според него съветското общество е толкоз натегнато поради войната, че е допустимо да се отвори кутията на Пандора и да настане цялостен смут.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР