Това мнение изрази в ефира на bTV Сергей Станишев, евродепутат

...
Това мнение изрази в ефира на bTV Сергей Станишев, евродепутат
Коментари Харесай

Станишев: Трябва да настояваме да влезем едновременно в Шенген и ...

Това мнение изрази в ефира на bTV Сергей Станишев, евродепутат и някогашен министър председател на България.

 

" Трябва да има ясна дата, а не да се слагат нови условия отвън критериите за Шенген ", акцентира той. Според него обстановката в Австрия единствено ще се изостря. " Винаги съм казвал, че в един миг би трябвало да се излезе от позицията на молител и да имаме малко по-твърда позиция, нашите сътрудници би трябвало да знаят, че това ще се отрази в двустранните връзки ", добави евродепутатът.

 

Той е уверен, че не би трябвало да се случват нещата посредством шантаж, тъй като и България може да шантажира.

 

" Трябва да търсим решениета почтено и със самочувствие. Не желая да недооценявам работата на който и да е, само че един политик се прави оценка от резултатите. Засиленото наличие на Фронтекс по границата ни - единствено ще я укрепи ", сподели още политикът.

 

Станишев бе безапелационен, че би трябвало да има институционализиран разговор, с цел да не се раздира ръководството. " Нека да забележим какво ще се случи в ръководството, не виждам основа да се плануват разтърсвания ", разяснява евродепутатът.

 

" Българска социалистическа партия губи поддръжката на своите гласоподаватели. Винаги съм вярвал, че политиката е въпрос на идея, в случай че нямаш смислени оферти, които да трансформират живота на хората - защо си там, да си министър или министър председател - несъмнено е прелестно за личността, само че какво от това? ", попита реторично той и добави, че Българска социалистическа партия се състезава на терена на Вътрешна македонска революционна организация, а не там където би трябвало да бъде.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР