Това мнение изрази пред БНР политическият психолог проф. Антоанета Христова. Според

...
Това мнение изрази пред БНР политическият психолог проф. Антоанета Христова. Според
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Борисов тръгва срещу Тагарев по чисто п...

Това мнение изрази пред БНР политическият психолог проф. Антоанета Христова.

 

Според специалиста поисканата от ГЕРБ и Движение за права и свободи оставка на военният министър проф. Тодор Тагарев е вид " мижи да те лажем ", тъй като той е " комфортен на външните фактори, които дефинират политиката ни, посолството, примерно ".

По думите й европейските избори ще бъдат употребявани като смокинов лист, с цел да се легитимира наличието на избрани хора във властта.

 

" Стратегията на ръководещата сглобка е да трансформира европейските избори в парламентарни. Т.е. да каже, че ще ги употребява като тест за вероятно пренареждане и поява на нови други възможности. И защото те потискат появяването на нови други възможности и остават единствените на терена, без значение какъв брой хора ще излязат да гласоподават на вота за Екологичен потенциал, то постоянно подредбата ще бъде релативно същата, дребна разлика ще има в интерес на ГЕРБ. Това ще удостовери официално, че българският гласоподавател избира и поддържа същата формула, нещата напълно умерено ще бъдат разтегнати за цялостен един мандат ".   

 

Движение за права и свободи е най-засегнатата партия от ротацията, счита проф. Христова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР