Това лято ще са на мода големите и много къдрави

...
Това лято ще са на мода големите и много къдрави
Коментари Харесай

Карди Би задава тенденциите в прическите за лято 2021

Това лято ще са на мода огромните и доста къдрави коси, а Карди Би е към този момент в тренда. Скандалната рапърка показа фотография на новата си фризура, която очевидно ще зададе посоката в прическите в околните месеци.

Пищната Карди е заложила на къдрав мълет и ни връща в 80-те години на предишния век, когато тези фризури бяха на респект и у нас, написа каналът " Cool News " във vbox7.

Звездата се похвали с новата си прическа в Instagram, споделяйки фотография с почитателите си, които са към този момент над 90 милиона. Рапърката театралничи на стълбите в дома си и е облечена в ексцентрично черно боди, дълги чорапи, съвременни слънчеви очила, а бижутата са тежки и впечатляващи.

Промяната във визията на Карди съумя да притегли вниманието на всички огромни фешън издания, само че зад фотото се крие нещо друго - тя промотира албума Culture III на групата Migos, а Карди взима присъединяване в част от песните. Иначе новата прическа на Карди не е изненада, тъй като тя постоянно сменя цвета и стила, а от време на време заблуждава с перуки, които напоследък се връщат също на мода.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР