Това лято Роби Уилямс и съпругата му Айда Филд станаха

...
Това лято Роби Уилямс и съпругата му Айда Филд станаха
Коментари Харесай

На гости на Роби Уилямс и Айда Филд в Малибу

Това лято Роби Уилямс и брачната половинка му Айда Филд станаха притежатели на още един парцел - имение в Малибу против сумата от 15.9 милиона паунда.

Та, в случай че се чудим къде си прекарват лятото, отговорът е явен. Ясно е и в какво взеха решение да вложат общия си хонорар от X Factor.

 Снимка 374126

Къщата е в непосредствена непосредственост до брега и през огромните прозорци се открива страхотна панорама към океана. На три етажа, с повърхност от съвсем 3600 кв.м. и със своя италиански жанр, парцелът съумява да очарова освен звездното семейство на Уилямс и Филд, само че и Джанет Джексън.

 Снимка 374129

Тя е измежду някогашните притежатели на имението, както и еидн от шефовете на Netflix Тед Сарандос. Построена през 1981 година , къщата претърпвя повсеместен ремонт преди 10 години.

 Снимка 374127

Четири спални, от които главната е със личен СПА център, огромна кухня с столова, ярък хол с панорама към океана, голяма тераса и басейн. Домът е ярък и необятен, само че в същото време и комфортен.

 Снимка 374130

Съдейки по мебелите вътре и извън в къщата, имението ще бъде място на осъществяване на доста другарски сбирки и луди купони, написа Hello.

 Снимка 374128

 Жената, която укроти демоните на Роби Уилямс
Жената, която укроти демоните на Роби Уилямс

Коя е Айда Филд

Като бонус към новата къща идва и новото занимание на Филд - сърфът. Как да устоиш на изкушението, когато океанът ти е на няколко крачки разстояние?

Публикация, споделена от Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) на Авг 14, 2018 в 12:18 PDT

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР