Това лято плетивата тип „крошет“ направиха много силно модно завръщане

...
Това лято плетивата тип „крошет“ направиха много силно модно завръщане
Коментари Харесай

Бохо трендът на лятото, който е на път да детронира дънките

Това лято плетивата вид „ крошет “ направиха доста мощно фешън завръщане и откакто ви банските на сезона, писахме нееднократно за миди роклите от плетена дантела, пристигна ред и на. Моделът, който носи в себе си цялата немарливост и независимост на този обичан сезон.

Обичаме неговия бохемски сексапил и чувството за седемдесетте години и го видяхме още в шоуто на Alberta Ferretti за пролет/лято 2022, където плетената дантела беше показана напълно в песъчлив колорит. Като съвършеното плажно облекло ни го показаха и от Calzedonia, давайки ни концепция с какво можем да се откроим на. Този панталон може да се носи и на концерт или музикален фестивал, изключително в композиция с плетено горнище на бански или кроп топ.
 От понеделник още веднъж с маски в градския превоз 22 юли 2022 | В София още веднъж се вкарват по-строги противоепидемични ограничения – носенето на маски става наложително в градския...

Неведнъж и стилните инфлуенсъри ни въодушевяваха през последните седмици по какъв начин можем да комбинираме черен плетен панталон даже с класическа бяла риза, само че пък може да бъде положително допълнение и за всяко плажно празненство. Така че сигурно имаме още една причина да оставим дънките си на топло в дрешника си. Поне до есента.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР