Това лято „книжните плъхове“ ще трябва да си наваксат. Режисьорският

...
Това лято „книжните плъхове“ ще трябва да си наваксат. Режисьорският
Коментари Харесай

Оливия Уайлд ни кани на най-щурия абитуриентски бал това лято

Това лято „ книжните плъхове “ ще би трябвало да си наваксат. Режисьорският дебют на Оливия Уайлд (Д-р Хаус, TRON: Заветът) ще ни заведе на най-щурия абитуриентски бал на 7 юни.

Ден преди завършването на гимназията двете най-праволинейни „ зубрачки “ на випуска осъзнават, че е трябвало повече да се забавляват.

Най-добрите приятелки Ейми и Моли са посветили четирите години в учебно заведение на крепко учене и никакви купони с едничката цел да влязат в мечтаните елитни университети.

Планът им съумява. Но какво е учудването им, когато схващат, че съучениците им, отдали се на свалки и празненства, също ще посещават най-престижните университети от есента. Или непосредствено ще заминат за Силициевата котловина.

За да си потвърдят, че са не по-малко занимателни от другите, в този момент Ейми и Моли ще се опитат да вместят четири години крепко купонясване в една-единствена нощ.

ЗУБРАЧКИТЕ е режисьорският дебют на Оливия Уайд и към този момент ѝ завоюва премия на филмовия фестивал Palm Springs International Film Festival 2019.

Актрисата е добре позната на публиката от хитовия сериал Д-р Хаус, TRON: Заветът и доста други.

Филмът към този момент събра възторжени мнения от медии като Variety, The Hollywood Reporter, Mashable, Indiewire.

Сценарният екип на ЗУБРАЧКИТЕ е напълно женски – Сузана Фогел (Бивш под прикритие), Емили Халпърн (Спартнанец, сериалът Съпруга трофей), Сара Хаскинс (Секс, опиати и Лас Вегас), Кейтис Силбърман (Гореща гонка, Наръчник за необвързани).

ЗУБРАЧКИТЕ отвръщат на удара единствено в кината от 7 юни.

video; https://www.youtube.com/watch?v=fKD_KWq6saE&feature=youtu.be
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР