"Това ли са ти компроматите?", написа във Фейсбук страницата си

...
"Това ли са ти компроматите?", написа във Фейсбук страницата си
Коментари Харесай

Цветомир Найденов регира с много смях на компроматите на Божков

"Това ли са ти компроматите? ", написа във Facebook страницата си предприемачът и притежател на Efbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в.

"Нали знаеш, че си те познаваме още като комарджия, който бележеше картите и нареждаше зарчетата... и в този момент с некадърните ченгета към теб като Славчо Марков, Боре Гъза, Каню, Тумпи... това ли измислихте бре, конспираторчета? За това ли си навих алармата в 7?... Ебати смешниците! Аре,бегайте да си играете на дестабилизация ", написа още Найденов в поста си.

В целият му пост е цялостно със смеещи се човечета.



Скандалният Божков с нов опит да дестабилизира страната

Припомняме ви, че Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в бе първият, който се осмели да нанесе тежък удар по Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Причината - Черепа е заплашил с ликвидиране Найденов и фамилията му. Последваха голям брой банкрути на бизнеси на Божков, против него бяха повдигнати разнообразни обвинявания - за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Той е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Разкритията на Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в и брат му - Боян Найденов  Боян Найденов Боян Найденов е роден в София. Боян Найденов и брат му Цветомир Найденов стартират фамилен бизнес с доведоха до бягството на Божков в ОАЕ в края на януари 2020 година.

Цветомир Найденов за Божков: Нагъл е! Като е почтен, да си идва и да го потвърждава

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР