Това ли е дълго чаканата промяна“?! 2 милиарда евро от

...
Това ли е дълго чаканата промяна“?! 2 милиарда евро от
Коментари Харесай

Истината лъсна! €2 млрд. от Европа заграбени от спонсорите на „Продължаваме промяната“

Това ли е дълго чаканата „ смяна “?! 2 милиарда евро от Европа ще бъдат заграбени от тъкмо избрани компании, свързани с „ Продължаваме промяната “!

След като в медийното пространство изплува отвод от териториалните проекти за „ обективен “ преход на трите въглищните района Стара Загора, Перник и Кюстендил, които следва да се одобряват от Министерски съвет в петък, стана ясно, че парите тихомълком и макар митингите в сектора са разпределени единствено всред доверена група спонсори на сякаш борещите се против корупцията Политическа партия.

Редом с американските централи стотици милиони евро безплатно ще получат „ Смарт Енерджи Груп “ на Кирил и Асен, както и „ Металик “ на обичания им баровец Дечо Колев. Собственикът на „ Металик “ ще строи 2 завода за съвсем 200 000 000 евро.

Вторият на стойност 90 000 000 евро ще бъде за произвеждане на зелен водород, т.е. сполучливата реализация на плана е под въпрос, защото упоменатата технология към момента не е развита и надали българите ще открием топлата вода и ще я доразработим.

Реклама

Но по-лошото е, че за тази „ скромна “ сума ще бъдат открити едвам 50 работни места, колосално по-малка цифра на фона на няколко десетки хиляди енергетици и миньори, които ще останат без прехранване поради проектите на Асен и Киро да крадат европейски пари и да кърпят тазгодишния бюджет, който е тотална злополука.

„ Скромните “ 30 милиона евро пък ще получи „ Монбат “ на дълго нищените от прокуратурата братя Бобокови. Безумно е, че с цел да получат тази невероятна сума, скандалните братя ще разкрият едвам 35 нови работни места. „ Е това ли ще е преходът в БеГе-то? “ биха се запитали някои по-запознати. Отговорът на Асен и Киро е единомислещо – „ ДА “!

Без коментар остава и фактът, че двете американски централи ще приберат общо към 1 милиард и 150 милиона евро, с цел да запазят не повече от 20% от работните места сега. А за останалите какво? За страдание, под властта на такива безродници „ Терминал 2 “ наподобява чудесно решение!

Очевидно и този път ще забележим по какъв начин големи средства безплатно финансиране от Европа ще отидат при „ нашите “ хора, а всички останали, които са наранени от „ зеления преход “, ще прекратят активност скоростно, уволнявайки десетки хиляди висококвалифицирани специалисти в енергетиката и минното дело, които… ще пият по една студена вода, само че може и да сграбчен сопите против корумпираните некадърници във властта.

За сетилите се в точния момент да финансират убийствения за България план „ Продължаваме промяната “ ще вали златен дъжд, другите не заслужават да съществуват, разбираме от дейностите на мъртвороденото държавно управление, което узурпира властта.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР