Това куче от митническата и гранична защита не се маймуни.

...
Това куче от митническата и гранична защита не се маймуни.
Коментари Харесай

Пътешественик се опитва да промъкне 4 „мъртви и дехидратирани“ мумифицирани маймуни през охраната на летището в Бостън, спрян е от куче

Това куче от митническата и гранична отбрана не се маймуни.

Куче от федералната организация – и с нос за необикновеното – надуши четири мумифицирани маймуни, които човек се опитваше да вкара в Съединените щати от Африка, откакто кацна на интернационалното летище Логан в Бостън предишния месец, неотдавна разкриха чиновници.

Нелегално превозените „ мъртви и обезводнени “ маймуни бяха открити в куфар на 9 януари по време на прелиминарен обзор от K9 на име Бъди, сподели федералният департамент в известие за пресата в петък.

Бъди предизвести лидера си за съответната част от багажа, която накара управляващите да разпитат пасажера, който беше на полет 225 на Delta от Париж на връщане от Демократична република Конго.

Неидентифицираното лице твърдеше, че държи единствено суха риба. Докато рентгеновата фотография на багажа наподобява показваше единствено рибата, спомагателна инспекция на чантата разкри четирите мъртви маймуни, сподели CBP.

Сурово или минимално обработено месо от диви животни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР