Това коментира народният представител от ПГ на БСП за България

...
Това коментира народният представител от ПГ на БСП за България
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: БСП постъпва държавнически и търси да покаже, че има воля за промяна в този парламент

Това разяснява националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев пред Bulgaria OnAir.

На въпрос дали ще се стигне до консенсус за актуализация на бюджета, Мирчев посочи, че е значимо да не се вършат невъзможни, популистки оферти, които не могат да се одобряват. Като значими за левицата тематики при актуализацията на бюджета, той открои потребността от средства за - справяне със идната коронавирус вълна, възможния мигрантски напън, за актуализация на пенсиите, нарастване на приходите на уязвими групи от хора.

" Да намерим верния път ", прикани социалистът. По думите му има потребност от разговор сред партиите в Народното събрание. Мирчев напомни, че най-важните тематики за Българска социалистическа партия са приходите на хората, образованието и опазването на здравето.

" Българска социалистическа партия се държи отговорно. Ние сме единствената партия, която преглътна егото си и търси да покаже, че има воля за смяна в този парламент ", акцентира Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР