Това което забелязваме в последните години е, че политиците разчитат

...
Това което забелязваме в последните години е, че политиците разчитат
Коментари Харесай

Мира Радева:Политиците разчитат, че в последната минута ще направят една война и ще я спечелят

Това което виждаме в последните години е, че политиците разчитат в последната минута, че ще създадат една война и ще я завоюват. Това не е западноевропейския метод, в това има доста незнайни.
Това съобщи социологът Мира Радева в предаването " Лице в лице " по бТВ, която разяснява по какъв начин компроматите се отразяват на изборните резултати.

По мотив офанзивата против проектант Игнатов посредством приятелката му Радева направи аналог с изваждането на партийна брошура на Стефан Софиянски. Идеята е на един черен пи-ар, че ще хвърлим една бомба и ще тя ще промени настройките. Българинът е мощно закостенял и това не му въздейства. Ние сме малко по грубички и внезапни, само че имаме и вътрешен механизъм на състрадание. Когато разбираме, че някой е била атакуван, виждаме и в обществените мрежи, че има противоположен резултат, сподели социологът.

Имаше огромна драма към евровота, тъй като имаше големите кавги за тераси и надстройки. Паскал Перино споделя, че изборите са съответен отговор на съответно заложен въпрос. Има и различен израз, че кметовете би трябвало да са локални, свестни и известни. Това го виждаме при Фандъкова и Манолова. Българска социалистическа партия нямат по-добър ход от този да поддържат Манолова. Опитват се да повторят триумфа с Румен Радев, разяснява още Радева.

Според нея Фандъкова е направила пробив в публичните настройки, тъй като ние сме консервативно и патриархално общество, а сме приели жена в ролята на четвъртия човек в страната. Манолова направи огромен пробив – тя се трансформира в едно от най-обичаните лица, оглави митинги. Ако тя продължи мощната настъпателна линия, а Фандъкова все по този начин наподобява кротка и умерена, дали няма това да провокира онази реакция, за която говорихме доскоро, попита Радева.

Базисно настройките в София не са в интерес на левицата. Този дуел е забавно да го следим, тъй като ни слага измежду цивилизованите общества.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР