Това, което ще ви кажа за къщата, е, че тече

...
Това, което ще ви кажа за къщата, е, че тече
Коментари Харесай

Санданскигейт: Близките на кмета с хотел и водопровод за минерална вода

Това, което ще ви кажа за къщата, е, че тече инспекция. Има придвижване в къщата през уикенда. Да, от туристи е, само че не повеждам доклад кой върви там. Това съобщи в ефира на bTV кметът на Сандански Кирил Котев по тематиката с парцела, поради който заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев подаде оставка.
Припомняме, че през вчерашния ден (23 април) водачът на партия РЗС Яне Янев разкри пред малкия екран, че къщата (вила) на Александър Манолев и на кмета Котев се намирала в парка на Сандански, " в белите дробове на града ". Янев съобщи, че тръбопровод захранвал къщата на Манолев и басейна в хотел " Перун ". Хотелът пък бил на майката и на брата на кмета Котев.
Градоначалникът в това време уточни, че фамилията му имало частен бизнес и удостовери, че околните му имат хотел, към който доближава тръбопровод с минерална вода. Разрешението за използването на минерална вода пък пристигнало от " Басейнова дирекция ". По думите на кмета водопроводът си имал всички строителни позволения.
Кирил Котев даде повече детайлности с какво се занимават хората в неговото обграждане, като означи, че " би трябвало да погледнем с подигравка на това нещо ". Той уточни, че преди към две години е проверяван от ДАНС и от Комисията за спор на ползи.
Кметът сподели, че би уволнил всеки, без значение дали е негов родственик, или не, в случай че се открие някакъв проблем. Котев разясни, че околните му остават в локалната власт, защото те били преди него на тези длъжности.
Кметът разкри, че се познавал с някогашния заместник-министър на стопанската система Александър Манолев още от ученическите му години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР