”Това, което се вижда е, че в държавата България... Най-малко

...
”Това, което се вижда е, че в държавата България... Най-малко
Коментари Харесай

Асен Йорданов, Биволъ: България позволява финансиране на терористични организации

”Това, което се вижда е, че в страната България... Най-малко можем да кажем, че позволява да се правят съмнителни финансови интервенции, свързани с престъпна активност, проведена престъпност, с финансиране на терористични организации. Всички отчети на ФинСен засягат дейности на наказания по отношение на съответни организации и лица, които съответстват с тези дейности''. Това съобщи журналистът Асен Йорданов - издател на уеб страницата „ Биволъ “ и сътрудник на Международния консорциум на проверяващите публицисти, в предаването " Честно казано с Люба Кулезич ", което се излъчва по ТВ Евроком.

" Досиета FinCen " са секретни данни на американското финансово министерство за комплота сред картели, политици и банки, както и Българската държавна банка за развиване.

''Това е скандал за България, макар че България не е единствената страна, само че при всички случаи всичко, което се прави в страната е под наблюдаване и мониторинг и нищо не остава прикрито. Това е един отдел, който се занимава с прането на пари и с финансовите интервенции и измами към министерството на финансите в Съединени американски щати. Той работи през годините и следи всички банкови и финансови транзакции в долари'', изясни Йорданов.

Асен Йорданов разясни, че връзката сред Таки и Пеевски в Дубай не е единствено комшийска. Той удостовери, че българката Ружа Игнатова е разследвана и за пререкание на пари от наркотрафик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР