Това което се случва е, че свършва един период, обявен

...
Това което се случва е, че свършва един период, обявен
Коментари Харесай

Стефан Янев притисна ПП: Къде ви е отчета за свършеното!? Отклонявате вниманието със скандали

„ Това което се случва е, че свършва един интервал, разгласен от обединението, един 9-месечен интервал на съществуването на едно държавно управление и следва промяната му с ново, което за по-лесно го назовават ротация. Този интервал би трябвало да има доклад “, това съобщи някогашният длъжностен министър председател и водач на „ Български напредък “ Стефан Янев в ефира на bTV.
„ Нека си създадат оценка на министрите, те са длъжни да изнесат този диалог пред българското общество. Предстоят доста други въпроси, които не се задават и не се разясняват, отвличат ни вниманието със кавги.
„ Ролята на всеки министър е значима. Не е значимо, че външния министър доста пътува. Той би трябвало да съставлява външната политика на България на редица конгреси и е задължен да показва по добър метод, да каже ясно каква е нуждата.
Той е задължен да пази българските ползи. Задължен е да може да каже ясно от каква позиция би трябвало да бъде предпазен българския интерес. Ние се държим като кандидат-членове на Европейския съюз (ЕС). Много постоянно се не помни, че ние в действителност участваме в създаването на регламентите, които Европейски Съюз постанова “, безапелационен е Янев.
По отношение на ротацията, някогашният длъжностен министър председател съобщи: „ Не мисля, че е значима персонализацията кой ще оглави Външно министерство. Не е добра процедура министър председател да е и министър на външните работи. Съчетаването на двете длъжности не е лека задача и не е целесъобразно да се прави. Липсата на диалог на доклад за свършеното, минава в диалог за персоналните смисли, това е отклонение на вниманието.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР