Това, което се случва днес в НС, не е конюнктурен

...
Това, което се случва днес в НС, не е конюнктурен
Коментари Харесай

Нинова: Мафията се самовзриви отвътре през съдебната система и роди коалицията на имунитетите и страха

Това, което се случва през днешния ден в Народно събрание, не е преходен въпрос, не е разискване просто на имунитетите на няколко депутати. Това е огромният въпрос за паралелната страна и задкулисието. В последния месец тя се прегрупира, с цел да оцелее и да продължи да ръководи. Два клана в мафията се сбиха кой да овладее страната и да продължи да съществува. Мафията се самовзриви от вътрешната страна през правосъдната система и роди обединението на имунитетите и страха.


Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Тази коалиция е изкуствена по политически аргументи, по морални аргументи, и е само, с цел да избави кожите на няколко души. Абсолютно шоково е, че тези, които нелегално арестуваха Борисов, през днешния ден му пазят имунитета, а Борисов, който смъкна държавното управление на Политическа партия, през днешния ден се прегърна с тях, с цел да избави себе си. Това няма никакво пояснение, нито политическо, нито морално ", добави Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия акцентира, че партията продължава да желае разграждане на паралелната страна, където и да се намира тя. " Апелираме интервенция " чисти ръце " със или без Гешев да продължи до дъно - да продължи във всички партии, в министерства, в постоянни и служебни кабинети, на всички места където се крадат 10 милиарда лева годишно ", прикани тя.

" Няма да подкрепим тази комисия. Няма да бъдем частичка от пералнята, която сега сглобявате. Няма да излъчим и представилите в тази комисия ", сподели още Нинова./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР