„Това, което се направи за полицаите на пътя, да бъдат

...
„Това, което се направи за полицаите на пътя, да бъдат
Коментари Харесай

Алекси Стратиев: Камерите на пътя помогнаха срещу корупция

„ Това, което се направи за служителите на реда на пътя, да бъдат оборудвани с камери и микрофони, съгласно мен повлия много мощно, тъй като се изгубиха сигналите за корупция на пътя. Друг е въпросът, че тази тематика, която в този момент повдигат за регистрацията на коли и даването на тази специфични регистрационни номера, фактически там нещата не са регламентирани и разрешават да си стига до такива обстановки, в които се получават подкупи ". Това разяснява в студиото на „ Здравей, България " Алекси Стратиев, някогашен шеф на КАТ във връзка задържането на шефа на КАТ-Благоевград за приемане на подкупи за регистрацията на коли.

Той прикани хората да не се поддават на подкупи, тъй като по думите му, наказването е леко, само че е рисково влизането в контакт и даването на пари.

„ Ако се вкара такова превила % от санкциите на пътя да отиват за заплатите на служителите на реда, хората ще реагират отрицателно, защото ще решат, че всички работят, с цел да си усилят заплатите и си измислят какви ли не нарушавания ", добави Алекси Стратиев, някогашен шеф на КАТ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР