Това, което Путин направи в Украйна, е върхът на идиотизма.

...
Това, което Путин направи в Украйна, е върхът на идиотизма.
Коментари Харесай

Бивш агент на КГБ и приятел на Путин: Преди една две години нещо му стана в главата и вече не е същият човек

Това, което Путин направи в Украйна, е върхът на идиотизма. Това съобщи в изявление за интернет изданието GORDON Юрий Швец, някогашен сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), състудент на Путин и досегашен негов другар.

Според него преди година или две " нещо му е станало с главата " и към този момент не е същият човек.

" Погледнете го единствено, той е обезверен страхливец, медиен мачо... Гледате това бункерно създание, което седи на 7-10 метра от най-близките си сътрудници. Той е в суматоха за живота и здравето си ", споделя Юрий Швец и дава като контрапункт държанието на американския президент, който се срещна с бежанци от Украйна и посети американска военна база в Полша, в която седна измежду бойците и яде пица с тях, съобщи.

Според него през последните 20 години Путин не е правил огромни нелепости и не е проявявал каквато и да е рискова увереност, единствено добре премислена. 

" Не съм допускал, че може да нападне Украйна, тъй като постоянно съм разсъждавал от позиция на това какво тъкмо би му донесло това персонално на него и на Русия. А сходно деяние би било връх на идиотизма, безумство. И той той избра идиотизма ", споделя някогашният шпионин от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). 

Според него въпреки всичко Путин не би натиснал нуклеарното копче от " чисто животинско възприятие за самозапазване ".

" Допускам, че краят му ще е като на Муамар Кадафи. Историците след 100 години няма да могат да схванат по какъв начин една хилядолетна цивилизация може да престане да съществува поради един безсрамник ", добави Швец.

Той споделя и че е изцяло сигурен, че американското военно разузнаване знае доста добре тъкмо в кой бункер се крие съветският президент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР