Това, което предприемаме като временна мярка е изцяло провокирано от

...
Това, което предприемаме като временна мярка е изцяло провокирано от
Коментари Харесай

Стефан Янев застана зад Кацаров за зеления сертификат

Това, което подхващаме като краткотрайна мярка е напълно предизвикано от нуждата да запазим живота на българските жители и стабилността на здравната система, тъй като алтернативата е да затворим страната. Това съобщи министър председателят Стефан Янев на брифинг в Министерски съвет, на който отбрани решенията взети от Министерство на здравеопазването и здравния министър Стойчо Кацаров.

По горещата тематика от два дни - въвеждането на зеления документ - служебният министър председател призна обаче неточност - прекомерно късите периоди, в които са го въвели и неподготвянето информативно на обществото за тази мярка.

Да, може да бъдем подложени на критика за нужното време за съответните системи, само че налагането на заповедта ще стартира от идната седмица, с цел да може хората да се приготвят по съответен метод, посочи още Янев във връзка зеления документ.

Намираме се в тежка пандемична обстановка и това не е нечиста сделка. Не очаквайте от мен да се пробвам да ви манипулирам, чертаейки апокалиптични картини. Истината е, че българската здравна система е на границите на своя потенциал. Въведените от здравното министерство ограничения не са самоцел, нито са под диктовката на външни фактори. "

Янев бе безапелационен, че локдаун няма, макар спекулациите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР