Това, което направиха на Йордан Цонев, защото много пъти са

...
Това, което направиха на Йордан Цонев, защото много пъти са
Коментари Харесай

Борисов: Това, което направиха на Йордан Цонев, ще отключи гражданска война

Това, което направиха на Йордан Цонев, тъй като доста пъти са го правили и на мен, освен, че не е вярно, това ще отключи революция. Повече никой няма да допусне такова нещо пред дома му, никоя партия. Ако си мислят, че по този начин ще вървят и ще се вършат 5-6 души, които преди 2 години мислехме, че са някаква мощ, а в този момент на изборите не съумяха да влязат, няма да стане. Хаджигенов, Бабикян, Мая. Народът ги отхвърли 3-4 пъти подред. С кое право отиват да звънят на звънците? Това ли е демокрацията? Ще им бъде ли хубаво да се заложат пред къщите им? Или мислят, че ние и другите нямаме хората? Това сподели на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Трябва да се смиряваме и да създадем държавно управление: техническо, експертно, каквото и да е ", добави той. 

Борисов се съгласи с предлагането на " Демократична България " и " Продължаваме промяната " да бъде основана краткотрайна комисия за разглеждане на промени в Изборния кодекс. Даже предложи ГЕРБ да станат съвносители. Борисов желае комисията да работи 1 седмица - по 8 часа всеки ден от понеделник до неделя. Лидерът на ГЕРБ предложи в срещите да вземат участие IT експерти, които да разсеят подозренията към машинния избор. Той категорично акцентира, че това не значи, че ГЕРБ се поддават на уличния напън. Според него, Народното събрание работи отлично, като даже по някои тематики ГЕРБ вършат болшинства, в това число с Политическа партия и Демократична България. 

" В Политическа партия и Демократична България има доста стойностни и качествени хора. Това факсимиле го научих от тях. И от ГЕРБ има доста стойностни и качествени хора, само че видите ли там един-двама не стават. И там един-двама не стават. Петков при Цветанка Ризова, тя го одобри с ненаситност, сподели, че Джемкорп не съществува и повече никакви въпроси не се задаваха. Не аз съм казусът на Политическа партия. А тези стотици хиляди хора, които задават въпроса, който вие задавате. Все още има задоволително огромна група в обществото, която им има вяра. С всеки ден това, което те ще схващат за тях, ще им понижава доверието. Площадната народна власт стана съвременна. Тези дни главното, което се приказва в предаванията, е, че ние, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи желаеме да се върнем, само че това е изконна в действителност. Само преди няколко седмици по техните правила, с техните флашки, машини и Изборен кодекс ги победихме с над 5 %. С какво повече ще ни помогне хартията? Просто нашите гласоподаватели желаят да има хартия. Не го вършим за Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. За приказките от вида, че мафията желала да се върне: по вашите правила народът ни сложи преди всичко ", уточни още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР