Това, което може да изяде главата на Кирил Петков са

...
Това, което може да изяде главата на Кирил Петков са
Коментари Харесай

Христо Гаджев за Барселонагейт: Службите могат да изядат главата на премиера

Това, което може да изяде главата на Кирил Петков са службите и бранш " Сигурност ". Това разяснява в " Денят стартира " Христо Гаджев, народен представител от ГЕРБ и зам.-председател на комисията по защита по въпрос за проблема " Барселонагейт ".

Забелязвам едно подмятане на документи, които са без някакъв предявител - кой ги е изготвил, от кое място са пристигнали, попита Гаджев.

Той съобщи, че в Испания от половин година всичко по проблема е прекъснато. Сега кои са тези служби, които ги пращат, добави депутатът.

Собственикът на къщата нееднократно е давал изявление, тъй че има явен отговор кой е, безапелационен е Гаджев. Според него, " Барселонагейт " е една политическа топка, за която в този момент се употребява моментът да се извади.

Гаджев разяснява и извършения през вчерашния ден при президента Румен Радев Консултативен съвет по сигурността.

На мен ми липсваше в мнението след КСНС разбор на обстановката за нас и какво прави България в тази рискова обстановка. Като виждам заключенията на КСНС, това не е била водещата тематика, счита Гаджев.

Той е безапелационен, че би трябвало да сме по-активни, с цел да получим качества в този момент, когато са ни нужни, а не след години.Ние вършим идентична позиция с тази на Унгария, което съобщи и министър Янев от трибуната в Народното събрание, добави Гаджев.

Министър Василев държи оставката на министър Янев в джоба си, тъй като всички разноски за защита са в министерството на финансите. За всеки един боец, който желае да назначи министърът на защитата, би трябвало да желае позволение от финансовия министър - това не е редно, акцентира Гаджев.

По думите му, предходната година съвсем няма извършени публични поръчки в МО, всички са анулирани от възложителя, тъй като нямат потенциал да ги довършат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР