Това което мога да ви уверя, че ще направим всичко

...
Това което мога да ви уверя, че ще направим всичко
Коментари Харесай

В навечерието на първия мандат: ГЕРБ внася кабинет на малцинството, искат подкрепа от ДБ

„ Това което мога да ви уверя, че ще създадем всичко допустимо да има кабинет, както и вършим. Ако би трябвало, ще внесем и кабинет на малцинството. Най-вероятно няма да бъде подсилен. Надявам се да надделее разсъдъкът. Надявам се да дойдат от „ Демократична България “, разгласи Екатерина Захариева, представена от bTV.

 

Коалицията „ Продължаваме промяната “, която също имаше сходна поръчка оповестиха, че поддръжка за ГЕРБ е невъзможна. Отказват се и от внасяне на кабинет на малцинството с втория мандат.

 

„ Това предложение към този момент не е на масата. Пожелаваме триумф на ГЕРБ и нека госпожа Атанасова успее да стане министър председател. Ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели че няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ в никакъв формат “, безапелационен е Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “.

 

От втората политическа мощ са безапелационни, че измененията в Изборния кодекс слагат под въпрос честността на вота.

 

" По един възмутителен метод беше отнето правото на българските жители на почтен избор. Да избират какво ръководство чакат - дали моделът на Борисов да остане, или желаеме нов модел “, добави Гюров.

 
„ Смешни и жалки са причините на „ Продължаваме промяната “, че ще купуваме избори. Даваме право на хората, които се тормозят или са скептични да гласоподават на хартия. Ние спечелихме тези избори напълно с машини “, разяснява Екатерина Захариева.

 

Според министъра на правораздаването Крум Зарков новите изборни правила са „ разгром “ върху системата. Той  добави, че президентът персонално би трябвало да реши да наложи ли несъгласие на Изборния кодекс, откакто се запознае с консолидирания му вид.

На фона на политическите пристрастености пред Народното събрание беше проведен митинг от партия „ Възраждане “. 

 

Той е против приемането на еврото от България и в отбрана на лв.. От „ Възраждане “ са изрично срещу въвеждането на европейската валута у нас. 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР