Това, което мога да кажа на господин Борисов е, че

...
Това, което мога да кажа на господин Борисов е, че
Коментари Харесай

Петков: Борисов би трябвало да е горд, че подкрепя правителството

Това, което мога да кажа на господин Борисов е, че би трябвало да е много горделив, че поддържа това държавно управление. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка поръчката на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че първата политическа мощ няма да смъкна държавното управление , съобщи кореспондент на " Фокус "

" Мисля, че имаме един доста добре работещ Министерски съвет в едно доста мъчно време за всички българи ", безапелационен бе Петков.

Той напомни, че първите две политически сили имат спогодба да съгласуват министерските назначения в кабинета и акцентира, че когато пристигна време за промяна или ротация, това не би могло да се случи без единодушието на ПП-ДБ.

" Когато приказваме за ротация, имаме ясна спогодба, че той без нас не може да смени нито един министър ", сподели той.

Съпредседателят на ПП-ДБ разяснява и вотът на съмнение, импортиран от " Възраждане ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и самостоятелният народен представител Радостин Василев: " " Възраждане “ и Има Такъв Народ изключително са доста деструктивни. Те единствено се чудят по какъв начин да създадат по-голям проблем за неща, където в действителност няма проблем. Не имам вяра да има някой българин, който да желае да се върви на следващи избори ". 

Той уточни и триумфите на държавното управление досега: " Виждате по какъв начин министър-председателят Денков минава рецесия след рецесия изцяло сполучливо. Виждаме по какъв начин министърът на районното развиване да вземем за пример стопира публични поръчки за 4 милиарда лв. и пуска по най-прозрачния метод новите, виждаме по какъв начин министърът на финансите съумя да стигне от 6% недостиг до 3% недостиг единствено за няколко месеца ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР