Това, което искам да кажа на Борисов, е - първо,

...
Това, което искам да кажа на Борисов, е - първо,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако Борисов иска да си говорим, да се обади

" Това, което желая да кажа на Борисов, е - първо, в случай че желае да си приказваме, може постоянно да се обади, а не да си приказваме през медиите. Надявам се в първите дни на септември да продължим връзката. " Това съобщи в Благоевград съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Второто, което ме тормози доста е, че предишният път, когато държавното управление падна, беше основно поради поръчките за ремонт на пътищата. Ние искахме да ги пуснем изцяло транспарантно - парите да отиват за ремонт, а не в чували. Това, което сега се случва, е министър Цеков пуска още веднъж поръчките по най-прозрачния метод - електронно и на най-ниска цена. И в този момент въпросът ще бъде, дали същите стопански ползи, които смъкнаха предишното държавно управление, ще стартират да клатят и настоящето? Защото знам, че става дума за стотици милиони и най-много за честното строителство, " добави Кирил Петков.

Не виждаме нищо действително откъм антикорупционни каузи, по този начин Петков разяснява дейностите на изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов.

" Ако желаеме да се занимаваме с действителни неща за смяна, би трябвало да се занимаваме със законите за Плана за възобновяване и резистентност, с Шенген ", сподели още Петков.

По мотив убийството на Алексей Петров, Кирил Петков разяснява, че е " безумно " през 2023 година да има показни убийства и по едно и също време с това службите за сигурност да не бъдат реформирани. Въпросът към ГЕРБ е за какво три месеца не се вкарва закон за промяна на службите, и ГЕРБ би трябвало ясно да се дефинират с президента ли са или са за промени на службите, добави Петков.

 

Инфо: Нова тв, Българска телеграфна агенция

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР