Това, което го говорехме преди две седмици, днес го чухме

...
Това, което го говорехме преди две седмици, днес го чухме
Коментари Харесай

Борисов: Далавераджии, искат само постове. Другите купуваха гласове яко, ние без нищо имаме колкото тях

" Това, което го говорехме преди две седмици, през днешния ден го чухме в Народното събрание. Че са далавераджии и желаят единствено постове. Още преди 2 седмици му споделих на Слави Трифонов през медиите, да даде основен прокурор на Христо Иванов и той нищо друго няма да желае. Ние не сме се срещали с никой и не желаеме да участваме ". Това акцентира ръководителят на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов в следващото си живо включване - този път от Стамболийски.

Според Борисов, в случай че отидем на трети избори, това са половин милиард лв. изхарчени от страната за избори.
 Защо Борисов стана плебей на думите? * Защо Борисов стана плебей на думите?*
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е всичко друго, само че не и стопанин на думите си. Нерядко острият му език се е обръщал против самия него. Нас...

" Не единствено, че не желаеме да участваме в държавно управление, само че не желая и добър ден да ни кажат. Да си създадат държавно управление и да си поемат отговорността. Да не ни намесват нас, дано да си създадат държавно управление. Не знам в този момент по какъв начин ще се сдобрят. Тошко Йорданов сподели, че. Ние като казахме, че най-хубавият му другар Спецов е шарлатанин, вие си траехте ", напомни Борисов. Той беше безапелационен, че ГЕРБ е подготвена за избори и ще усили своя резултат, само че за страната е по-добре в този момент да създадат държавно управление и да си поемат отговорността.

" Това е демокрацията по Рашковски и Радевски, която Христо Иванов желае да наложи. Другите купуваха гласове крепко и по тази причина в този момент са уплашени, тъй като ние без нищо имаме колкото тях . Другите партии ходеха по предприятията, само че тях дали са ги викали да ги предизвестяват да не вършат корпоративен избор? И Демократична България, и Има Такъв Народ ходеха по предприятията. Полицаите не са отговорни, като имат подобен министър като Бойко Рашков. На тях им е неловко да вършат това ", уточни ръководителят на ГЕРБ. " Цялата страна беше с техни билбордове, през 1 километър на автомагистралата. Тези пари от къде са? ", попита Борисов.

" Някаква госпожа там с 5,1 % на изборите споделила, че би трябвало да се пазят от дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. За Движение за права и свободи не знам, само че ние желаеме да сме на хиляди километри от това продажно болшинство, което желаете да извършите ", продължи Борисов.

" Признавам вота на хората и дано първият да направи държавно управление. Това е демокрацията. Да не ни поставят, че участваме в някакви договаряния ", прикани Бойко Борисов.
 Бойко Борисов преди да се имунизира онлайн: Имам недоволства от служебното държавно управление (ВИДЕО) Бойко Борисов преди да се имунизира онлайн: Имам недоволства от служебното държавно управление (ВИДЕО)
Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов се имунизира против ковид с препарата на „ Модерна “. Това се случи на жив...

" три упрека чух към нас сутринта. Разбирам го индивидът, че му е неловко и неслучайно е излязъл през задния вход на Народното събрание. Първото е, че сме давали по 50 лв. на пенсионерите. Да му кажа, че не може това да е укор, че сме дали на 2,4 милиона пенсионери пари за медикаменти по време на пандемията. Вторият укор е за Северозапада – за какво сме правили " Хемус " и Ботевград-Видин. Ами тъй като има потребност от развиване и там. И третото е, че сме давали безплатно пари на бизнеса при Ковид-кризата. Упреците на Стефан Янев са наша реклама ", счита водачът на ГЕРБ. Той напомни, че Българска социалистическа партия са банкрутирали най-вече банки. " Сега първото, което направиха, е да се хвърлят на ББР. Само че Кирил Петков сподели, че банката е капитализирана и е в цветущо положение. Сега борбата е по какъв начин да я източат. С сложени компании сякаш за Ай Ти, ще дават по 5-10 милиона необезпечени и те няма да ги върнат ", предизвести Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изрази възмущението си, че в новия вид на Плана за възобновяване е очакван 1 милиард за 1 гигават слънчеви паркове и попита хората от това ли най-вече имат потребност? " Обещали са мангизи на някой, с цел да купят от тях батериите “, уточни Бойко Борисов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР