Това каза министър-председателят в оставка Кирил Петков пред bTV. Въпросът

...
Това каза министър-председателят в оставка Кирил Петков пред bTV. Въпросът
Коментари Харесай

Петков: Властта не е на всяка цена, каузата е. Мебелите на Борисов в МС бяха като в нощен бар

Това сподели министър-председателят в оставка Кирил Петков пред bTV.

" Въпросът е - желаеме ли с тези хора да управляваме и отговорът е " Не ". Аз персонално съм отделил доста време през последните седмици да убедя хора, които да станат самостоятелни и да излязат от задкулисието. Видяхме и 6-те депутати от Има Такъв Народ, които станаха самостоятелни. Те бяха заблудени от тяхното управление. Това, което ни даде вяра е, че щом има 6, ще има и още 6. Има още доста - те са повече от 6. Трудно е на депутатите да се отделят от техните водачи, които са с охрани - приказвам и за Борисов, и за Трифонов ", разяснява той.

" Отивайки при господин Борисов с пурата, е да отидете при някой от Сицилия. Преди време даже и мебелите в Министерски съвет при Борисов бяха като в нощен бар. Идвал съм преди при Борисов за разнообразни дела през годините. Тези хора вкарват боязън на техните депутати ", добави министър председателят в оставка.

" Имаше доста политически брокери, които идваха при нас и ни споделяха, че имат доста депутати ", добави той.

" Думичката " бебета " се роди в един наш диалог с Гроздан Караджов, в който той сподели, че желае да им платим на тези компании, тъй като неговите " бебета " стартират да плачат. Той сподели, че това са български компании, които би трябвало да строят нашите пътища, тъй като те са в извънредно положение. Да, за това е прав. Те са в извънредно положение ", сподели Петков.

" Македония беше като една мъгла за похищение на публично внимание. Дори министърът на Има Такъв Народ разяснява, че френското предложение е положително. Европейският път е единственият път за тази страна. Аз мисля, че крайният резултат на дипломацията бих дал 5,50 за държавното управление на Петков ", разяснява министър председателят в оставка.

" Бойко Рашков работи доста, само че се сблъсква с една стена. Над 100 преписки подава към прокуратурата и се сблъсква с тази стена. Затова започнахме да работим с Европейската прокуратура, само че там нещата административно текат по-бавно ", сподели още той.

Г-жа Митрофанова през цялото време беше доста нападателен посланик. Русия ни постави в листа на вражеските страни, едностранно спря газа и тук нищо не направихме. Има български политици, които са имали взаимовръзка, с съветските дипломати за въздействане върху българската политика, добави Кирил Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР