Това каза Христо Копаранов, общински съветник от ПП-ДБ-СС на извънреден

...
Това каза Христо Копаранов, общински съветник от ПП-ДБ-СС на извънреден
Коментари Харесай

ПП-ДБ-СС с извънреден брифинг: Вяра Тодева правилно върна решение...

Това сподели Христо Копаранов, общински консултант от ПП-ДБ-СС на ексклузивен брифинг на регионалния шеф на София, представен от БГНЕС.

Така решението за избор на комисии ще бъде признато изцяло по разпоредбите. Още в четвъртък ние предупредихме, че по този метод съвещанието няма да е законосъобразно, и предупредихме, че новата сглобка ще цели да провали съвещанието, сподели още Копаранов.

 

Върнатото решение визира и избора на заместник-председатели на СОС, което също би трябвало да бъде направено отначало, добави и сътрудника му Симеон Ставрев. " Имаме още една седмица до идващото съвещание на СОС, дано умерено обсъдим и приемем нещата, членовете на комисиите, и без борби да започве работата на Общинския съвет ", прикани Ставрев.

Ако изключителното съвещание беше свикано както ние искахме - да се организира в понеделник, всичко щеше да е законно. Начинът на разпределение на местата в комисиите би трябвало да стане по транспарантен метод, нищо не постановяваше да се бърза толкоз. До момента няма нито едно извършено съвещание на комисия, тъй че отново споделям - нищо не постановяваше да се бърза толкоз, сподели още Копаранов. Докато в залата се водеха договаряния, очевидно някъде другаде се е водил успореден развой, и комисиите бяха разпределени непрозрачно, по тази причина Вяра Тодева взе най-правилното решение, добави общинският консултант.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР