Това каза депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ)

...
Това каза депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ)
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Получихме фрапиращи данни за Турски поток

Това сподели депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) Константин Бачийски пред  пред Bulgaria ON AIR.

 

Той обясни, че когато една комисия е без ръководител, тогава ръководителят на Народно събрание дефинира кой ще е краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител. 

 

" Бях в зала по време на дебата. Някои от сътрудниците от ГЕРБ бъркат оборот с облага. При състояние, че България имаше построена инфраструктура преди доста години, която доставяше освен България, само че и Гърция и Турция, за какво внезапно взехме решение да изградим за наша сметка план, който коства няколко милиарда - към 2,6 милиарда Освен цената на построяването, той има експлоатационни разноски ", изясни Бачийски.

 

Депутатът подсети за голям брой сигнали, постъпили по време на 47-ото Народно събрание. 

 

" По времето на кабинета " Петков " пристигнаха доста сигнали, в това число и от представители на разнообразни служби, които са проверявали нередностите при построяването на този план. Да си напомним по какъв начин сдружението, което изграждаше газопровода, предоставяше коли. Защо една частна компания дава активи на хора, свързани с ръководството на България? Това е черешката на тортата. Данните, които получихме при осъществяването на тази газопровод, са фрапиращи ", акцентира Бачийски.

Той разяснява и акцията в Агенция " Митници ", като показа персонални си наблюдения със чиновници на Агенция.

" Тяхното мнение за сегашната шефка на Агенцията е, че до момента не са виждали толкоз себеотрицателен началник, който да се бори с контрабандните канали и против корупцията. Изненадан съм от дейностите на ДАНС по този случай. Г-жа Банкова неотдавна управлява организацията. Каналите за контрабанда са открити от десетилетия. Интересно е по какъв начин вършат акция месец и половина след назначението ѝ ", съобщи гостът.

 

Бачийски уточни, от чуването в комисия не е станало ясно дали Мартин Божанов е бил помощник на Министерство на вътрешните работи.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР