Това каза българският дипломат Илиян Василев в предаването във връзка

...
Това каза българският дипломат Илиян Василев в предаването във връзка
Коментари Харесай

Илиян Василев: Късно ми е да се страхувам. Аз просто си върша работата

Това сподели българският посланик Илиян Василев в предаването по отношение на обстоятелството, че някогашният енергиен министър и настоящ народен представител от ГЕРБ Делян Добрев написа в персоналния си профил във Facebook, че ще заведе дело против Василев за клюка.

" Делян Добрев може да прави каквото желае, дейностите, които е подхванал са в границите на закона, само че аз към момента нямам искова молба. Никога не съм говорила нищо съответно за него, само че за негово страдание той е бил на висока позиция доста дълго време, само че е правил доста неща от позиция на предписание на голям обществен запас, както и други дейности, които водят до това разнообразни жители да вземат отношение по неговите актове ", разяснява още Илиян Василев.

“За мен е огромният проблем -Той не инцидентно приказва за Йончева, значи аз съм сигурен, че там имат политически спор, което на мен ми дава учредения да мисля, че той заведе против Йончева делото като част от общата реакция на ГЕРБ, в това число Борисов, с цел да ѝ даде да се разбере. Той не би рискувал да заведе такова дело против мен. Аз не съм политик, аз съм от другата страна.” - разяснява Василев.

“Консумирахте богатствата, а в този момент внезапно супер унижени. Това е от общата реакция на ГЕРб и в този момент употребява - при тях нещата са чисти, употребяват закона подобен какъвто е, аз понасям вреда към този момент 25 дни, в случай че трябваше да преведа заплатите на Алтернативата - това щеше да огромна щета - това е посягане на свободата на медиите” - сподели дипломатът.

Василев на няколко пъти повтори, че той не нападал персонално политика от ГЕРБ, а и не има намерение да го прави - просто разяснява дейностите му, до момента в който е бил на власт. Защото желае хората да видят истината.

По негови думи реакцията на Добрев е първосигнална и " задачата му е да забрани аз да се занимавам с него ".

В края на диалога Илия Василе сподели: " Късно ми е да се опасявам. Отдавна съм престанал да се опасявам, просто си правя работата. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР