Това го убива, коментира блондинкатаПриятелката на Кубрат Пулев - певицата

...
Това го убива, коментира блондинкатаПриятелката на Кубрат Пулев - певицата
Коментари Харесай

Андреа с разкрития пред Сън: Шокирана съм, с Кубрат се скарахме! Това го убива. Той трябва да я съди

Това го убива, разяснява русокоската

Приятелката на Кубрат Пулев - певицата Андреа, съобщи, че боксьорът е жертвата в абсурда, който се развихри след мача му против Богдан Дину. Кобрата целуна репортерката Джени Суши по време на изявление след успеха си в Калифорния.

Заради дейностите му журналистката нае известната адвокатка Глория Олред и изиска лицензът на Пулев да бъде лишен от Световната боксова асоциация (WBA). В момента кандидатът за международната купа на Международната боксова федерация (IBF) е без лиценз за щата Калифорния и това ще остане по този начин до чуването му от Атлетическата комисия на 14 май.

" Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва, е доста непочтено. Това го убива! В случая той е жертвата. Трябва да я осъди за оронване на престижа. Това е нещо съществено ", съобщи Андреа, чието същинско име е Теодора Андреева, пред британското издание " Сън ".

" Шокирана съм! Карахме сме за това. Познавам го доста добре. Той има ужасно възприятие за комизъм и си е направил смешка. Предполагам по-късно някой я е посъветвал да се възползва от обстановката. Това значи, че Кубрат е жертвата. Тя му отговори на целувката, целия свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкоз зли хора! ", добави певицата.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР