Това е въпрос на тълкуване. Да си вземаш заплатата както

...
Това е въпрос на тълкуване. Да си вземаш заплатата както
Коментари Харесай

Каракачанов: Електронното гласуване е тарикатлък, невинен до доказване на противното - също

Това е въпрос на пояснение. Да си вземаш заплатата както народен представител и да не вървиш на работа (отказаха се вчера) – а, добре. Така вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов стартира диалога с водещия на утринния блок на Българската национална телевизия Даниел Михайлов.
Според Каракачанов ходът на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание е предизборна акция, само че той персонално по този начин не е правил в никакъв случай.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация похвали Бойко Борисов за реакцията му за преференциите, като посочи, че Борисов научил от него на конференцията по сигурността в Мюнхен какво е станало . Може би премахването на мажоритарния избор е сметка да се задържи властта, добави Каракачанов. Според него такива промени единствено работили срещу този, който ги прави., сподели още Каракачанов, като , което било отхвърлено на всички места.
Същевременно Каракачанов отхвърли, че бил давал ултиматум да напусне държавното управление, в случай че не бъде призната концепцията му за ромската интеграция. Той е безапелационен – казусът с ромите в този момент бил 20 пъти по-голям, в сравнение с през 1990 година. Нямаше някакви измислени правозащитни организации, които да вървят да пазят изнасилили възрастни дами, тъй като при ареста служител на реда им блъснал пестник , нагледно се изрази водачът на Вътрешна македонска революционна организация във връзка с главния принцип на правовата страна – почтен до доказване на противното. Според Каракачанов това ставало, тъй като " сме се юрнали " да изпълняваме каквото каже Брюксел, каквото каже Вашингтон.
Вицепремиерът упрекна критикуващите концепцията му за ромска интеграция, че не са прочели 8 странички, само че тръгнали да дават ум, само че незабавно посочи, че не говорел за Валери Симеонов – съдружният му сътрудник, който не се съгласи безусловно с тезите в концепцията. Искам това да бъде идея на страната България – всеки един, който има сходни хрумвания, рационални оферти, съобразени със законите на Република България, да бъде по този начин добър да ги показа , прикани той и посочи, че бил получил над 300 оферти за възстановяване на концепцията, от които една трета били рационални .
С какво се занимава Европа – с джендъри и всевъзможни нелепости. А светът не е еднополюсен, има трети център – Китай. В Европа се наводни с мигранти, води се война, има съществено напрежение на Западните Балкани – на фона на всичко това, на фона на споровете в самата Европа, Европа си измисля проблеми и се занимава с тях. Ще вършим анкети, в които питаме дали е момче, момиче или друго – какво друго, марсианче ли? Ще махаш коледните базари и ще ги прекръстваш на зимни, с цел да не дразниш тези, които идват в Европа да се възползват, продължи Каракачанов и съпостави това държание с идеологията на Съюз на съветските социалистически републики – от Брюксел налагали марскистки идеализъм, който бил същият като световния демократизъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР