Това е третия консултативен съвет при Президента като при първия

...
Това е третия консултативен съвет при Президента като при първия
Коментари Харесай

Политик с любопитен анализ за КСНС при Радев!

Това е третия съвещателен съвет при Президента като при първия резултати имаше, само че бяха изпълнени единствено 2 решения, при вторият имаше скандал. Президентът е задължен един път на 3 месеца да организира съвещателен съвет. Темата сигурност е подобаваща сега, изключително поради председателството, сподели за " Канал3 " Симеон Николов.  
„ Бих споделил, че този съвет ще способства за разпръскване на илюзиите, че ще потекат някакви милиарди от европейски фондове. Ние нямаме подготвеност да се включим от придвижване в плановете, които се оферират. Ние имаме песимистично мислене за европейската защита, в която не можем да се включим. Още в границите на НАТО се сътвориха взаимни подразделения. Само преди 7,8 години създадохме взаимни органи за реагиране. Всичко това към този момент е в придвижване, до момента в който ние още се съмняваме. Интеграцията върви”, сподели още той.

„ Необходимостта за основаването на европейска войска е очевидно. По-важно е, че ние сме изправени пред една опция както за триумф, по този начин и за неуспех. Този съвет дава илюстрация за какво тази неопитност може да ни докара до неуспех. Самите условия, които са заложени трябваше да се каже, че в председателството трябваше да се посочи с нашите сътрудници финансовата рамка. Има 1/2 режисура, че всяка една страна би трябвало да се включи в стратегически проект”, безапелационен беше Николов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР