Това е станало след сигнал от посолството на САЩ в

...
Това е станало след сигнал от посолството на САЩ в
Коментари Харесай

Северна Македония предотврати терористичен акт, арестувани са 20 души

Това е станало след сигнал от посолството на Съединени американски щати в страната

Властите в Република Северна Македония предотвратиха терористично нахлуване, оповестиха локалните медии, представени от БГНЕС. 

Това е станало след сигнал от посолството на Съединени американски щати в страната. Вътрешното министерство на страната предприе оперативни ограничения и претърсвания на няколко места, където може да бъдат осъществени терористични набези от членове на радикални структури, свързани с ИДИЛ. В акцията са задържани 20 членове на ИДИЛ. Операцията е траяла над 5 часа в множеството градове на страната, хванато е и огромно количество оръжие.

Посолството на Съединени американски щати в Скопие предизвести, че съществува нараснал риск от терористично нахлуване на територията на Република Северна Македония. „ Наблюдава се нараснал риск от терористични офанзиви в Северна Македония, въодушевени от екстремистка идеология. Терористичните организации и лица, въодушевени от екстремистка идеология, имат намерение да нападат цивилни жители, в това число американски жители в чужбина. Терористите от ден на ден употребяват по-малко комплицирани способи за набези против групи от хора на публични места, в това число потребление на револвери, транспортни средства и остри предмети ”, показва се в известието на посолството, публикувано на неговия уебсайт.

Екстремистите са склонни към набези против " меки цели " като търговски центрове и пазари, летища, хотели, клубове и заведения за хранене, религиозни здания, учебни заведения, паркове, както и публични събития като спортни надпревари, политически манифестации, демонстрации, празнични събития, тържества, предизвестява дипломатическата задача на Съединени американски щати. / Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР