Това е станало край София, след като водачът не се

...
Това е станало край София, след като водачът не се
Коментари Харесай

Шофьор на луксозна кола с мигранти опита да блъсне полицай и избяга

Това е станало край София, откакто лидерът не се е подчинил на патрул на „ Пътна полиция ”, предаде NOVA.

 

При гонене автомобилът катастрофира, а лидерът е избягал. В колата са открити десетима мигранти.

 

Издирването на водача продължава.

 

Това не е първият случай, в който полицията преследва транспортно средство цялостно с мигранти. Припомняме, че единствено преди няколко месеца двама служители на реда починаха при опит да спрат рейс с над 45 мигранти.

 

Преследването е почнало от Малко Търново и е траяло близо 50 километра в посока Бургас. Два екипа на Гранична полиция са създали опит да спрат рейса, само че с висока скорост той навлиза в града.

 

Шофьорът не понижава даже когато навлиза в кръговото кръстовище при бул. " Струга ", през който минава целия трафик за Южното Черноморие. В този миг пред него стопира патрулният автомобил, в който са били охранителните служители на реда Йордан Илиев и Атанас Градев.

 

Целта им е била  да накарат водача да спре. Това не става и рейсът безусловно опустошава патрулката, в резултат на което служителите на реда умират на място.

 

Групата от 47 незаконни мигранти се е качила в рейса в землището на село Стоилово. След към 25 км, в региона на село Крушевец екип на Гранична полиция се е опитал да спре транспортното средство за инспекция, само че водачът продължава и стартира гонене. Вторият опит от Гранична полиция е изработен край бургаския кв. Крайморие, само че също без триумф. Така рейсът, цялостен с мигранти, стига до Бургас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР