Това е преднамерена провокация от страна на специалните служби на

...
Това е преднамерена провокация от страна на специалните служби на
Коментари Харесай

Украйна: Стрелбата в Москва е умишлена провокация

" Това е преднамерена провокация от страна на специфичните служби на Путин, за която интернационалната общественост предизвести.

 

Кремълският тиранин стартира кариерата си с това и желае да я приключи със същите закононарушения против личните си жители ", това съобщи Андрей Юсов, представител на украинското разузнаване пред " Украинска истина “.

 

На 8 март посолството на Съединени американски щати в Русия и английското външно министерство предизвестяват за вероятни терористични офанзиви в Москва.

 

Припомняме, че малко по-рано довечера нападатели откриха огън в концертна зала в Москва. Неизвестни причинители стреляли по „ Крокус Сити Хол “ в Красногорск, хората се изтеглят, оповестяват оперативните служби за ТАСС.

Най-малко петима души в камуфлажни облекла са разкрили огън преди началото на концерт в залата „ Крокус сити хол “ в Красногорск в Подмосковието. Веднага след изтеглянето на терористите е избухнала детонация, евентуално породена от тях.

 

40 са починали и 100 са ранени, заяви Федералната работа за сигурност (ФСБ).

 

Стрелците са нахлули малко преди да стартира концерта на „ Пикник “ – съветска и руска група, учредена още през 1978 година Музикантите са евакуирани невредими, съобщи ТАСС. Към мястото са се насочили профилирани служби и полицията, основан е действен щаб.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР