Това е последната Световна купа преди финалите в Анкара, вие

...
Това е последната Световна купа преди финалите в Анкара, вие
Коментари Харесай

Клаус Шорман: Организацията на Световната купо по модерен петобой в София е на много високо ниво

Това е последната Световна купа преди финалите в Анкара, вие толкоз години сте домакини на надпревари, имате съвършен комплекс, който е нужен за сходни надпревари. Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия Клаус Шорман - президент на интернационалния съюз по време на

" Искам да поздравя уредниците, На доста високо равнище е организацията, това се вижда още от квалификациите. Всичко е прелестно, желая да благодаря на управлението на страната, на държавното управление, по тази причина че поддържат нашия спорт в България. Ние сме доста удовлетворени и щастливи от надпреварата, което се случва в София ", сподели Шорман.

Повече от 10 дни на състезателен комплекс " Диана ", екипи изграждаха уреди за петте спорта и трансфораха пространството в съвременен " Пентатлон стедиум " съгласно всички условия на интернационалната централа.

" Събрахме формата на модерния петобой от пет дни единствено в границите на 90 минути и мисля, че това е огромна смяна и това прави нашия спорт по-динамичен и по-атрактивен за състезателите и за феновете. Опитваме се да създадем надпревари на плаж, което да направи още по-интересен нашия спорт и аз съм оптимистично надъхан за бъдещето ", съобщи още в ефира на Българска национална телевизия президентът на Международния съюз по съвременен петобой.

Вижте цялото изявление във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР