Това е пореден етап с опрощаване на студентски заеми, този

...
Това е пореден етап с опрощаване на студентски заеми, този
Коментари Харесай

Байдън опрости студентски заеми на стойност $ 6 милиарда

Това е следващ стадий с опрощаване на студентски заеми, този път за чиновници в публичните услуги като учители, медицински сестри, обществени служащи и пожарникари, се споделя в изказване на Белия дом. Мярката ще анулира отговорности на междинна стойност към Щатски долар 77 000 на дебитор, оповестява cbsnews.com

Миналата година американският висш съд разгласи за недействителен проекта на Белия дом за широкообхватно опрощаване на студентски заеми, само че президентската администрация реши да го организира на стадии, употребявайки съществуващи проекти за погашение на заеми.

Студентските задължения в Съединени американски щати възлизат на към Щатски долар 1.77 трилиона, дължими от съвсем 4 милиона души. Това финансово задължение е спънка за доста инициативи на приключилите висше обучение, в това число закупуването на жилище. Администрацията на Байдън се пробва поредно да поправя националната система за погашение на студентски заеми, като вкара своята стратегия SAVE и улесни държавните чиновници да се освободят от задълженията си.

„ Нашите учители, медицински сестри, обществени служащи, пожарникари и други държавни...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР