Това е по-малко от резултатите от подобно проучване през учебната

...
Това е по-малко от резултатите от подобно проучване през учебната
Коментари Харесай

Момичетата не се наслаждават толкова много на ФВ, колкото момчетата, поради периоди и ниска увереност в тялото

Това е по-малко от резултатите от сходно изследване през образователната 2016/17 година, когато 74% от девойките споделиха, че се радват на ФВ. < /p>

Но равнището на наслаждение на техните връстници от мъжки пол остава като цяло непрекъснат съгласно Youth Sport Trust.

Момичетата разпознават редица спънки пред това да бъдат дейни в учебно заведение - в това число липса на убеденост, имат цикъл, не харесват да бъдат следени от другите и се тормозят за външния си тип.

Това е изключително правилно в междинните учебни заведения, където единствено 59% от 18 500 девойки - на възраст сред седем и 18 - споделиха те се любуваха на физкултурата.

Бронзовата медалистка от олимпийския скок Холи Брадшоу сподели, че резултатите са разочароващи – само че не и изненадващи.

„ Наистина мога да съчувствам на терзанията им да бъдат следени и съдени от другите.Аз също се борех с проблеми с телесната убеденост, до момента в който се състезавах за тима на Англия, изключително откакто се сблъсках с онлайн корист по отношение на формата на тялото ми, " сподели тя.

Изображение: Холи Брадшоу сподели, че е била изправена пред онлайн корист по отношение на външния си тип

Youth Sport Trust, който организира изследването годишно, допуска, че над една трета (35%) от ученичките в междинните учебни заведения считат, че предлагането на по-добри варианти за комплект за физическо образование ще им помогне да се усещат по-комфортно, когато имат цикъл.

Али Оливър, основен изпълнителен шеф на благотворителната организация, сподели: „ Това проучване освен би трябвало да провокира паника по отношение на бъдещите равнища на интензивност на възрастните и следствията от това, само че е опустошително за физическото и психическото здраве на младите дами през днешния ден. < /p>

„ Във време на невиждано ниски равнища на обществено и прочувствено благоденствие, ние знаем, че оправянето на нещата за девойките в PE може да промени живота им. “

Прочетете още вести от Обединеното кралство:
Холи Уилоуби напуща тази заран
Мъж се качи на кметството, с цел да събори израелското знаме
Всички полети на летище Лутън са спрени след голям пожар

През март държавното управление сподели, че ще уведоми учебните заведения те би трябвало да дават най-малко два часа физическо образование всяка седмица, като тези, които дават равни благоприятни условия за девойки и момчета, ще бъдат възнаградени.

Той даде обещание над £600 милиона финансиране през идващите две университетски години, с цел да помогне за възстановяване на качеството на Физическо образование и спорт.

Говорителка на Министерството на образованието сподели: „ Надграждайки едно вдъхновяващо лято на английския спорт, в това число триумфа на Лъвиците в тазгодишното Световно състезание за дами, желаеме да подсигуряваме, че всички деца имат опциите да следват стъпките на своите спортни герои. "

Тя добави спомагателни £57 милиона за поддръжка на учебните заведения за отваряне на повече спортни уреди отвън образователните часове - като фондът е ориентиран към девойки, възпитаници в неравностойно състояние и възпитаници със специфични просветителни потребности.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР