Това е първата възможност на партия Български възход“ да се

...
Това е първата възможност на партия Български възход“ да се
Коментари Харесай

Стефан Янев: Най-големият проблем пред избирателите е инфлацията и несигурността

Това е първата опция на партия „ Български напредък “ да се яви независимо на изборите. Не стигнахме до съглашение за общо явяване на изборите с други партии, по тази причина се явяваме сами. Това съобщи водачът на " Български напредък " (БВ) Стефан Янев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Борбата с корупцията е повсеместна, само че преди всичко ролята имат нашите правоохранителни и правораздавателни органи. Ще подкрепим всяка промяна, която да помогне на страната да действа по този начин, че да има повече правдивост. Виждаме, че напоследък правосъдната промяна се употребява като разменна монета. Ако я вършим, то дано тя да е кардинална. Прокарват се хрумвания, които вземат решение проблемите на парче “, означи водачът на БВ.

„ Една от най-важните рекомендации на Венецианската комисия е, че ни би трябвало смяна в Конституцията. Трябва да се излъчи такова болшинство в идващото Народно събрание, че да се създадат и конституционни промени “, акцентира Янев.
Бившият длъжностен министър председател разяснява и тематиката с даването на оръжие за Украйна. „ Всичко е правилно, когато се съблюдават националните суверенитети на страната. Даденото е задоволително съгласно българските благоприятни условия. Националната сигурност е едно динамично разбиране. В резултат на войната и всички подхванати дейности, и в Европейски Съюз, и в НАТО има консолидация във връзка с източния фланг на НАТО и не съществува директна заплаха за нас “, сподели Стефан Янев.

„ Трябваше да създадем старания за укрепване на българския бизнес, с цел да може по натурален метод да нарастват приходите на хората. Когато бизнесът работи, а хората да получават по-високи приходи, всички да могат да кажат: „ Хайде да влизаме в тази еврозона, какво чакаме още? “ Не считам, че има съдбовно отсрочване на влизането ни “, уточни Янев във връзка с приемането на страната ни в еврозоната.

„ Най-големият проблем пред гласоподавателите е инфлацията и несигурността, в която живеем, както и политическата рецесия. Питат ни дали няма да се разберем най-сетне. Липсата на разговор и взаимоотношение сред партиите е сериозен проблем. Нашата цел в Народното събрание е да има диалогичност. Ще беседваме с всеки и бихме дали поддръжка на кардинална основа “, разкри той.

„ Време е да отправим едни положителни послания към българските жители, да събудим гражданските усеща на хората “, сподели още водачът на БВ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР