Това е отговорност на първата политическа сила, аз виждам забавяне

...
Това е отговорност на първата политическа сила, аз виждам забавяне
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Ако няма редовен кабинет, това ще бъдат провал за Бойко Борисов

Това е отговорност на първата политическа мощ, аз виждам закъснение при тях. В 47-то Народно заседание Кирил Петков и Асен Василев направиха срещи още преди връчването на мандат. Според мен е значимо да има водачество и взаимни отстъпки, с цел да имаредовен кабинет, което е значимо за България, тъй като има рецесии. За мен е значимо да се направи опит от ГЕРБ за сформиране на държавно управление “. Това съобщи в „ Тази неделя “ Настимир Ананиев от „ “.

„ Ние ще бъдем градивна съпротива, само че не такава, както в 47-ото Народно заседание – процедури безброй, провалени съвещания. Трябва да се държим отговорно “, добави той.

По думите му в случай че няма постоянен кабинет, това ще бъдат неуспех за Бойко Борисов. 

Според него от 1 януари би трябвало да се вдигне минималната работна заплата и пенсиите, с цел да могат да догонят инфлацията.

„ От ГЕРБ желаят ли държавно управление? В последните дни виждам офанзива против машинния избор. Дали не желаят да бутнат машинния избор и да идем на избори? ГЕРБ смъкнаха кабинета „ Петков “. Няма по какъв начин да работим с тях. Корупцията и кражбите са съществена наша тематика “. Председател на Народното събрание „ Нормално е първата политическа мощ да предложи ръководител на Народното събрание. Работил съм с Росен Желязков в Комисията по превоз. Струва ми се сдържан. Нормално е опозицията да се въздържи от поддръжка “, уточни той.

Ананиев посочи, че в първия работен ден на Народното събрание има доста логистика и няма да се разисква опцията за кабинет.

Той разяснява и тематиката с пътищата. 

Има машини, които да обследват настилката и да ревизират пластовете без да се дупчи пътя, да се види дебелината на пластовете, с цел да се разбере от кое място е крадено. Пари има, само че би трябвало, когато се прави веднъж, той да е първокласен, сподели Ананиев. 

ДНСК, АДФИ и прокуратурата чакат да видят дали ще има държавно управление и кой ще на власт и дали ще си свършат работата, или няма да си свършват работата, добави представителят на „ “.

„ Министерството на районното развиване беше на „ ИТН “. Българският гласоподавател съобщи своята позиция, че тази партия съобщи смяната и промените. За едни 4 милиарда лв. отдръпнаха министрите си “, изясни Ананиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР