Това е опит за посягане на суверенитета на България от

...
Това е опит за посягане на суверенитета на България от
Коментари Харесай

Ананиев за спирането на газа: Това е опит за посягане на суверенитета на България от страна на Русия

Това е опит за посегателство на суверенитета на България от страна на Русия. Бойко Борисов е направил слаб контракт с Русия за газа. В момента България заплаща цената от ръководството на Борисов, тъй като той твърдеше, че страната ни е енергийно самостоятелна, само че къде е интерконекторът с Гърция. Това съобщи Настимир Ананиев от Политическа партия в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му вместо това да разклати държавното управление ще докара до консолидация. Русия е привикнала сътрудниците ѝ да са подвластни, ние се стремим към диверсификация. Работим от месеци, с цел да сме готови за този вид, сподели още той.

Ние сме готови, ясно сме декларирали, че не сме на страната на агресора, а на този, който се пази и по тази причина отиваме в Киев, безапелационен е националният представител.

Много хора желаеха да оказват помощ на Украйна, министър председателят Кирил Петков даде тази опция, до момента в който се вземе политическото решение в сряда, уповавам се. Личен избор е на всеки дали ще подари или не, сподели още Ананиев.

С каквото можем да си позволим - би трябвало да помогнем на Украйна. Никой не отива в Киев на екскурзия, а с цел да заявим доста ясно, че отиваме там, с цел да спрем тази война, акцентира депутатът.

По думите му със прекъсването на газа Русия се пробва да размаха пръст на прибалтийските страни.

По време на рецесия не може да има предварителни избори, би трябвало да се съсредоточим и да решим казусът, безапелационен е Настимир Ананиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР