Това е неопровержим факт: президентът Доналд Тръмп днес е толкова

...
Това е неопровержим факт: президентът Доналд Тръмп днес е толкова
Коментари Харесай

Коронавирусът наду рекордно рейтинга на Тръмп

Това е неопровергаем факт: президентът Доналд Тръмп през днешния ден е толкоз известен, колкото в никакъв случай не е бил от първия си ден на поста, установи CNN. В нова анкета на Gallup 49% от допитаните утвърждават работата, която Тръмп прави като президент, против 45%, които не го утвърждават. Данните доближават най-високия рейтинг на утвърждение към Тръмп в анкетите на Gallup до момента.

Проучване на Университета Монмът, оповестено в понеделник, демонстрира утвърждение от 46% към Тръмп, още веднъж най-голям негов резултат в анкетата на университета в последните над 3 година

Кое изяснява скока на рейтинга на Тръмп? Елементарно: неговата реакция на рецесията с ковид.

 

В анкетата на Gallup от допитаните американци утвърждават дейностите на Тръмп в преодоляване на рецесията, до момента в който 38% не го утвърждават. Оказва се, че 27% от интервюираните последователи на Демократическата партия също утвърждават Тръмп.

 

В допитването на Монмът 50% считат, че Тръмп прави добра работа в изискванията на епидемията, против 45%, съгласно които е противоположното.

Според CNN междинният американец наподобява има вяра абсолютно, че Тръмп дава най-хубавото от себе си в тази тежка конюнктура. И че всекидневните му изявления не са толкоз значими, колкото обстоятелството, че той излиза да приказва и да убеждава страната, че това скоро ще премине. Въпреки, че има прекомерно малко медицински доказателства, че оптимизмът на Тръмп се основава на открити обстоятелства.

/ Канал 3

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР