Това е най-безинтересната, скучна, безидейна и лишена от перспектива предизборна

...
Това е най-безинтересната, скучна, безидейна и лишена от перспектива предизборна
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Още от времето на Алеко Константинов са описани прекрасно политическите нрави

Това е най-безинтересната, скучна, безидейна и лишена от вероятност предизборна акция, която съм виждал от 1989-та година насам “ , счита политологът Димитър Аврамов.
„ Това е доста неприятно. Съзнавам, че не би трябвало да обезкуражаваме хората, в противен случай. Убеден съм, че те би трябвало да създадат в допълнение изпитание, каквото не са правили до момента, да си изберат някого и да отидат да гласоподават, само че ще и ме е доста по-трудно, в сравнение с всеки различен път “, предвижда пред БГНЕС той.
 Бай Ганьо е жив и ние го виждаме по тв приемника всекидневно Бай Ганьо е жив и ние го виждаме по тв приемника всекидневно
Бай Ганьо е жив и ние го виждаме по тв приемника всекидневно, сподели Румен Драганов, който е изпълнителен секретар на Българския туристически...
.
„ Откакто България е в Европейския съюз, като се изключи първите две години и един интервал, в който държавното управление на Пламен Орешарски управляваше, на власт има единствено една партия. ГЕРБ откри цялостен монопол върху властта. Още от времето на Алеко Константинов са разказани прелестно политическите нрави, огромна част от публично дейните хора търсят такава интензивност за приближаването им до властта.
В подобен вид общество се насажда дълготраен конформизъм. Не всички хора, само че огромна част от тези, които се интересуват от политика, се интересуват в частна изгода, с цел да са покрай властта. Това е източен вид общество, само че в западен вид страна, каквато е България в Европейския съюз.
В такава обстановка става все по-трудно да се създават политически други възможности “, безапелационен е Аврамов.
 Росен Йорданов: Повечето политици приказват прекалено много, само че не умеят да слушат Росен Йорданов: Повечето политици приказват прекалено много, само че не умеят да слушат
Много аматьорско за един политик е да демонстрира личните си паники от това, че се е изправил да приказва пред аудиторията, съобщи в инте...
Като доказателство за изказванието си той уточни увеличаващото се преразпределение на Брутния вътрешен артикул през бюджета на страната.
COVID-кризата също оказва въздействие, регистрира Аврамов, правейки хората все по-зависими от страната.
„ Тя направи хората още по-малки, а страната още по-голяма. Предизборната акция на ръководещите партии е нищо друго, с изключение на паразитиране върху властта и финансовата вероятност, която им дава държавният бюджет.
Много е елементарно да правиш акция от позицията на министър, когато четири години си разпределял бюджети. В тази обстановката на хората ще им бъде доста мъчно да избират “, предвижда Димитър Аврамов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР