„Това е национално предателство и то ще тежи на съвестта

...
„Това е национално предателство и то ще тежи на съвестта
Коментари Харесай

Валери Симеонов: С гласувания Закон за вероизповеданията бе извършено национално предателство

„ Това е национално изменничество и то ще тежи на съвестта на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Воля”, с чиито гласове мина този противобългарски, противонароден текст”. Така водачът на НФСБ и съпредседател на коалиция „ Обединени патриоти” Валери Симеонов разяснява приемането на измененията в Закона за вероизповеданията на второ четене в Народното събрание през днешния ден, съобщи БГНЕС.
„ Ние отворихме необятно вратата за финансиране на всички вероизповедания извън, от непознати страни и по този метод допуснахме интервенция във вътрешно-политическия живот на България. Не можем да се вършим, че не виждаме по какъв начин Турция спонсорира и устоя десетки и стотици, може би, имами в джамийските настоятелства в обособените области. Да се вършим, че не виждаме по какъв начин религията и техните духовници се употребяват в предизборни кампании”, сподели още Валери Симеонов.
По думите му с този закон България е посочила, че не е суверенна страна. „ Жалко за всички, които са положили костите си в олтара на майка България, с цел да бъде тя свободна и самостоятелна. Ето виждате, че не е”, заключи Валери Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР