Това е моментът, в който експертът по въшки се захваща

...
Това е моментът, в който експертът по въшки се захваща
Коментари Харесай

Експертът по въшките в мрачен момент се захваща с главата на момче с повече гниди, отколкото кичури коса

Това е моментът, в който специалистът по въшки се захваща с глава на момче, която съдържа повече гниди, в сравнение с кичури коса.

Рейчъл Марун, работи като механик за лекуване на въшки и споделя клипове от най-тежките си случаи в приложение, където е натрупала почитатели от 4 милиона почитатели. Нейните почитатели постоянно се усещат много сърбящи, откакто гледат клипове на болести, само че тя упорства, че обича неповторимата си здравна кариера.

21-годишният юноша от Сидни, Австралия сподели: „ Не чакам доста хора да харесат работата ми. Много съм привикнал с „ отвратителната “ реакция, която получавам, когато върша това, което върша. В един миг бях единственият механик в Австралия, защото никой не искаше да прави лекувания.

„ Но не можех да се видя в друга кариера, тъй че може би беше направено за мен. Работата ми, макар че в никакъв случай не съм си представял, че ще я правя, беше най-голямата благословия. Всеки ден ме прави благополучен да знам, че мога да трансформира качеството на живот на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР