„Това е модел на президента Путин в хода на този

...
„Това е модел на президента Путин в хода на този
Коментари Харесай

САЩ: Заповедта на Путин е неприемлива ескалация

„ Това е модел на президента Путин в хода на този спор, който създава закани, които не съществуват, с цел да оправдае по-нататъшна експанзия “, това сподели говорителката на Белия дом Джен Псаки по телевизия ABC.

Постоянната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Линда Томас-Гринфийлд окачестви като „ неприемлива ескалация “ заповедта на съветския президент Владимир Путин за привеждане на силите за въздържане в съветската войска на специфичен режим на бойно дежурство в отговор на нападателните изказвания на Запад.

„ Това значи, че президентът Путин продължава да ескалира тази война по изцяло недопустим метод и ние би трябвало да продължим да стопираме дейностите му по допустимо най-силния метод “, сподели Томас-Гринфийлд, представена от американската телевизия Си би ес.

По-рано през днешния ден Путин даде разпореждане за привеждане на силите за въздържане в съветската войска на специфичен режим на бойно дежурство. Информацията за това пристигна дружно с потвърждението на Украйна, че са подготвени да седнат на масата за договаряния. А това стана факт, откакто президентът Зеленски беседва с президента на Беларус – Лукашенко. Мястото на срещата на представителите на Киев и Москва е региона на р-ка Припят.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР