Това е голямо признание и затова още не мога да

...
Това е голямо признание и затова още не мога да
Коментари Харесай

Аламанов пред Фрог: Номинацията ми е признание и отговорност

" Това е огромно самопризнание и по тази причина още не мога да допускам. Всяка година ми е доста изключително. Това приказва доста за нашия пазар като български пазар. Много е мъчно един човек да изпъкне, в случай че самият пазар не е на високо равнище. Ние сме свързани като една огромна общественост. Ако концепциите се възприемат елементарно от пазара, те могат елементарно и бързо да се осъществят. Ако това не е по този начин, даже да имаш добра концепция, тя няма да се осъществя. Фактът, че единствено в България има такива номинации, а от цяла Източна Европа няма никакви, това е много показателно ", изясни пред ФрогНюз Любомир Аламанов. 

 

Кандидатите за премиите се правят оценка от първокласен панел от най-хубавите интернационалните PR практици. Очаква се церемонията по връчването на премиите да се състои на 1 декември. 

 

Аламанов е номиниран в категорията " Пиар водач на годината ". Той е единственият българин, достигнал до финала на авторитетните награди. И единственият информационен експерт в света, получавал пет следващи номинации.

 

Признанието за Любомир Аламанов и SiteMedia Consultancy идва единствено седмици, откакто получиха рекордните девет оценки на Platinum PR Awards 2022, проведени от най-авторитетната международна медия за връзки PR News.

 

“Това е самопризнание, само че и голяма отговорност. Започваш да си под прожектора на фирмите, които наблюдават и чакат от теб от ден на ден. Това ни кара да сме деликатни към това, което предлагаме. Не можем да се изложим и да предадем доверието ”, разяснява още Аламанов. 

 

Той съобщи, че е допускал неточности, давайки доверие на политически фигури и концепции.

 

“Личното ми отчаяние е президентът Румен Радев, който единствено допреди година говореше и вършеше едни неща, в този момент прави радикално разнообразни. Нямам отговор на въпроса какво се случи, че той се обърна за ден-два. Живеем в пъклен доста неистини. Много политици, изключително едни някогашни ръководещи, които лъжат безобразно и имат напъни отново да ръководят, нямат концепцията за позор, макар че се вършат на доста морални. Първият въпрос е за какво публицистите не престават да ги търпят и да им вземат изявленията и второ - за какво има гласоподаватели, които не престават да гласоподават за хора, които лъжат ”, съобщи Аламанов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР